24 December, 2011

Makan sedap

 Khamis lepas, company ada buat makan-makan.  Company saya ni memang dah laaaaama tak buat lunch atau dinner kat hotel-hotel, semuanya hanya lunch di pejabat saja.  Baik sempena Hari Raya, Tahun Baru Cina, Krismas & year end.  Tapi saya rasa lebih selesa juga kalau buat kat pejabat.  Janji ditanggung halal.  Makanan pun sedap juga.



Mix vege & Roasted lamb with black pepper sauce

Garlic buttered grilled prawn, Roasted salmon with cream sauce, Aglio olio spaghetti & Nasi goreng


Roasted turkey

Nampak tak kotak-kotak hadiah kat bawah pokok tu?  Mula-mula kami ingat props aje.  Tapi rupanya memang hadiah dari big boss untuk setiap staff.  Bukan main berat, tak padan kecik.  Siap ada yang berangan-angan ada External Hard Disk dalam tu.  Nak tahu apa?  Sambung entry lain pula...

5 comments:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

walau kat opis makanan standart hotel gitewwwwwww

Abu Ammar Muqry said...

Nyum..

littlehumblelynn said...

as long as company belanja makan..itu cukup syukur dah tuh

ahha...tertunggu entry hadiah plak lepas ni..

littlehumblelynn said...

as long as company belanja makan..itu cukup syukur dah tuh

ahha...tertunggu entry hadiah plak lepas ni..

me_czar said...

MAA :

Best kan? Kat sini kalau lunch memang menunya sedap-sedap

littlehumblelynn :

Thanks datang sini. Erk.. janganlah tunggu.. saya ni bukannya selalu sangat up entry. Hihi. Kalau dah tak de modal sangat, keluarlah cerita tu nanti walaupun dah basi

Related Posts with Thumbnails