09 June, 2012

Little Caliphs Sports Day

Dah 2 minggu juga hari sukan ni.  Baru hari ni dapat aura nak update.

Tahun ni buat kat komplek sukan indoor. Selesalah sikit kalau nak banding tengah padang yang panas terik tu. Cuma tak ada rumput aje lah.

Kali ni gabung 3 centre sekali. Little Caliphs Sri Serdang, Little Caliphs Bdr Sri Putra dan Little Caliphs Puncak Utama.

Muqry masuk 2 acara; Walking Turtle dan Obstacles Run. Dapat gangsa dan perak.

Nuryn sepatutnya masuk acara 5 tahun walaupun dia kelas lompat. Masa latihan dan rehersal elok je dia main game tu tapi bila hari sukan tu, menangis-nangis dia nak masuk game 6 tahun. Nasib baik ada student yang tak dapat hadir jadi Nuryn lah yang ganti.

Nuryn masuk Go Go Twin dan dapat emas.


Published with Blogger-droid v2.0.4

3 comments:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

baru caap senyap kat fb terus dapat 2 entry baru..suka..suka

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

baru caap senyap kat fb terus dapat 2 entry baru..suka..suka

me_czar said...

Duduk sorang kat rumah, baru ada peluang nak pegang handphone atau laptop. Huhu....

Related Posts with Thumbnails