31 May, 2013

Steam iron termurah di pasaran

Saya paling suka guna steam iron berbanding iron biasa tu.  Kalau gunakan steam iron ni, baju lebih licin tau.

Harganya memang mahal sikit berbanding iron biasa.  Iron yang saya beli dulu harganya lebih dari RM50.00.  Tapi, seronok seterika baju kalau begitu mudah licinnya.

Bila tengok tawaran dari StreetDeal.my ni, macam tak percaya. Dengan RM29.00 dah boleh beli steam iron.  Seronok!  Bolehlah beli lagi satu, buat spare.

Klik sini ---> StreetDeal.my untuk beli iron ni atau lain-lain tawaran menarik

Tawaran untuk steam iron ni sampai tengah malam ni saja.  Kena rajin masuk StreetDeal.my untuk tengok-tengok kalau ada tawaran yang sama.  Selain steam iron ni, ada banyak lagi tawaran menarik.  Saya dah beberapa kali beli barang di sini.  Setakat ni ok.  Perkhidmatan memuaskan.  Antaranya pakej penginapan di Gold Coast Morib.  Cara pembelian pun mudah.  Cubalah sendiri... 

2 comments:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

erkk patut ke kita beli?

me_czar said...

Murah ni... bolehlah kalau nak beli. Gosok baju sendiri kan, kalau bibik yang gosok suruh aje dia guna spray air tu je. Hihi.

Related Posts with Thumbnails