03 June, 2013

Ber-5 lebih baik

Sunyi rasanya malam ni. Nuryn pun dah ikut Muqry ke rumah atuk Langat. Pagi tadi abahnya hantar ke sana.

Tak sangka pula dia nak ke sana. Hari tu bila disuruh ikut Muqry, dia tak mahu.

Sebenarnya sampai sekarang, saya masih tidur sekali dengan anak-anak. Kerja saya tiap-tiap malam, pindah tempat tidur. Paling lewat 10.30 malam tidurkan Muqry, Nuryn dan Nayra. Nanti Muqry dan Nuryn dah tidur, baru saya bawa Nayra pindah bilik saya. Kadang-kadang geram juga sebab sampai sakit-sakit badan bersempit tidur. Kalau sebelum ada Nayra, masing-masing nak tidur atas tangan. Lenguh tangan dibuatnya.

Tapi, bila anak-anak tak ada ni, saya sedar, how I cherished that moment. Nikmatinya selagi berpeluang. Lagipun masa tu lah saya biasanya dapat berbual-bual dengan salah seorang dari mereka. Sampai bila je pun semua nak tidur celah ketiak ibu kan?

2 comments:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

rajin update nampak... hihi.. nakmbagitau jantung baby kita ada problem..laju sgt.. patut appoiment hukmsc end of this month tapi doc tak bagi delay lagii.. smlm kita g cekup..dia nak kita jumpa cepat2 tapi sbb dia nak full report bagimkat hukmsc. khamis ne baru kita jumpa prof azurah.. tadi baru minum air gula. esok result kuar n bawak sekali masa hari khamis.. mmm..

me_czar said...

Azam baru... hehe. Tak tahulah, semenjak dua menjak ni datang mood nak jenguk blog.

Hopefully baby tak ada apa-apa. Dia teruja agaknya, tahu mama dia nak tengok hari ni. Kita mohon yang terbaik dari Allah.

Apa-apa info sms secepatnya.



Related Posts with Thumbnails